SNOMED CT informacinė sistema

2022 M. SNOMED CT® TARPTAUTINĖS LAIDOS LAPKRIČIO MĖN. LEIDIMAS

 

 

 

 

2022 m. SNOMED CT® International lapkričio mėn. leidimas dabar pasiekiamas visiems vartotojams iš MLDS platinimo svetainės.

 

 

Visi failai, platinami 2022 m. lapkričio mėn. tarptautiniame leidime, yra prieinami „SNOMED CT International Edition“ versijoje „2022 lapkričio mėn. v1.0“, kurią galima rasti MLDS puslapyje „SNOMED Releases“, pasiekiamas čia:

 

 

https://mlds.ihtsdotools.org/#/ihtsdoReleases

 

 

Tarptautinėje laidoje SNOMED CT failai yra pateikiami RF2 formatu ZIP failų archyve:

 

 

• SnomedCT_InternationalRF2_PRODUCTION_20221130T120000Z.zip

 

 

Išleidimo pastabos yra atskirtos nuo tarptautinės laidos leidimo paketo ir jas galima atsisiųsti kaip atskirus failus iš tos pačios MLDS leidimo versijos arba pasiekti internetu:

 

 

https://confluence.ihtsdotools.org/display/RMT/SNOMED+CT+November+2022+International+Edition+-+SNOMED+International+Release+notes

 

 

Nariai, naudojantys MLDS kaip platinimo svetainę, turės automatinę prieigą prie naujos versijos.

 

 

Skyriuose „Techniniai atnaujinimai“ ir „Išspręstos problemos“ registruojami visi galutinio gamybos paketo pakeitimai, atlikti per išleidimo ciklą.

 

 

Jei turite klausimų dėl 2022 m. lapkričio mėn. tarptautinio leidimo arba kyla sunkumų atsisiunčiant failus iš platinimo svetainės, susisiekite su „SNOMED International“ atstovais el. pašto adresu support@snomed.org, temos eilutėje nurodydami „2022 m. lapkričio mėn. tarptautinio leidimo išleidimo klausimas“